Nederlands Deutsch

Het leven lachte mij toe
Het leven lachte mij toe, lief gezin, fijn beroep, goede gezondheid, eeuwig optimist en positivist. Dan op mijn 40ste een verkeersongeval wat mijn leven helemaal omgooit.
Lees verder.

De pijn is weg
Sinds mijn 15de heb ik fibromyalgie. Pijn en allerlei Lichamelijke beperkingen zijn al zolang ik mii kan herinneren een onderdeel van mijn leven. Ik ben in al die [aren overal geweest: neurologen, reumatologen, orthomanueel manueel therapeuten, podotherapeuten, orthopeden en dan nog een groot deel van hei "alternatieve" circuit. Noem maar een onderzoek en ik heb het gehad. De diagnose weer keer op keer bevestigd: Fibromyalgie en een versleten rug. Ik moest er maar mee Ieren leven en kreeg een levenslang recepten voor zware pijnstillers en spierontspanners. Gevolg: altijd moe, slaperig en duizelig. En toen leerde ik Monie kennen.
Lees verder.

Nooit meer puffen
Sofie is viif jaar. Ze hoest veel, heel een irritant kuchje en is snel buiten adem. De kinderarts had een heldere diagnose: Sofie heeft astma. Sofie kreeg veel verschillende puffers die ze elke ochtend en elke avond moest gebruiken. Daarnaast wilde de kinderarts Sofie om de paar maanden even zien ter controle.
Lees verder.